Cava Reserva de la Propietat 2006 Oriol Rossell, millor cava de l’any a la guia Vivir el Vino

Amb 97 punts, el Cava Reserva de la Propietat d’Oriol Rossell s’ha erigit en el millor cava de l’any, segons els experts de la guia Vivir el Vino.

En el marc del Teatre Alcázar de Madrid, la guia Vivir el Vino va guardonar un dels productes estrella d’aquest celler familiar de llarga tradició vitícola, especialitzat en l’elaboració de vins i caves de qualitat, que va obtenir la puntuació més alta en la categoria de Caves.

El Reserva de la Propietat d’Oriol Rossell és un cupatge de Xarel.lo (70%), Macabeu (20%) i Parellada (10%), procedents d’una acurada selecció dels millors raïms de les vinyes més velles de la propietat de Can Cassanyes, on la família ha treballat la terra des del segle XVI, i és el resultat d’una llarga criança de 45 mesos, que li atorga una gran personalitat i complexitat; atributs que en aquesta ocasió han estat motiu d’aquest guardó.

La guia Vivir el Vino s’edita des de l’any 2000, amb l’objectiu de presentar anualment una selecció feta per experts sommeliers dels 365 millors vins i caves del mercat.