4 i 5 d’Abril Showroom l’Essència del vi de Tot Selecta (6/04/2011)

Els passats dies 4 i 5 d’abril hem estat participant en l’Essència del Vi, un showroom organitzat pel nostre distribuïdor Tot Selecta, que després d’un anys sense dur-se a terme, ha tornat amb molta força, i amb un nivell d’assistència de professionals molt significatiu.

Durant aquests 2 dies, el 4 a Vilaseca i el 5 a Sitges, hem donat a conèixer els nostres nous vins el Virolet i la Sínia, així com les noves anyades del Reserva de la Propietat i del Brut Nature Gran Reserva, que han rebut una gran acollida entre els restauradors.

D’aquests dies, en destaquem la bona acollida que han tingut sobretot els nostres vins tranquils, que tot i fer ja uns quants anys que es troben al mercat, encara no són prou coneguts pels professionals, tal i com si passa amb els nostres caves.