Oriol Rossell al sopar de Xarel·los (23/05/11)

Sopar maridatge, a càrrec d´Olga Guasch, del restaurant El Gat Blau, amb els vins Virolet d´Oriol Rossell, White de HMR Mont Rubí, Argila de Mas Bertran, Avi Ton d´Eudald Massana Noya i Soliterra de 1+1=3.

El sopar se celebrarà el dia 27 a la capella de Sant Pelegrí, al VINSEUM a partir de les vuit del vespre. Primer es farà una visita guiada al museu i, a partir de les 9 del vespre, se servirà el sopar.

Per inscriure´s es pot fer per mail a restaurantelgatblau@gmail.com o per telèfon al 610243747

Els plats que maridaran amb cada vi han estat escollits de la carta del restaurant El Gat Blau i retocats i consensuats amb els enòlegs de cada un dels cellers que enguany donen contingut a la carta del sopar, amb l´objectiu de promoure els productes del Penedès garantint els millors maridatges.