Nou reconeixement pel Cava Reserva de la Propietat(5/09/2011)

El Cava Reserva de la Propietat 2007, d’Oriol Rossell, ha estat seleccionat en la guía “LOS 300 MEJORES VINOS DE ESPAÑA” editada per la prestigiosa revista Vino y Gastronomia.

Aquest reconeixement pel Cava Reserva de la Propietat, se suma a l’obtingut de la guia Vivir el Vino, com a millor cava de l’any.

El Cava Reserva de la Propietat, és un dels productes més representatius del celler, i està elaborat amb un 70% de Xarel.lo (5% fermentat en barrica de roure francès), 20% de Macabeu i 10% de Parellada, procedents d’una acurada sel.lecció de les vinyes de la finca Can Cassanyes, propietat del celler. color

De color groc pàl•lid, amb reflexes daurats, cristal•lí, amb rosari de bombolles fines i constants. Flaire amb intensitat aromàtica alta. Ressalten, inicialment, les aromes a fruita blanca i pinya que es combinen amb notes fresques balsàmiques. Finalment, sobresurten notes de pastisseria, que li atorguen una intensa complexitat de fragàncies. L’entrada en boca és suau, amb el carbònic ben integrat, ampli i fresc. S’ hi retroben les aromes de fruita tropical, amb referències balsàmiques i notes puntuals de fruits secs. Es tracta d’ un cava rodó amb volum i de final llarg, cremós i persistent.