Oriol Rossell es promociona a Bèlgica (2/11/2011)

El Castell d’Ursel a Hingene (Bornem) de la regió Belga de Flandes, va ser el passat dia 30 d’octubre, l’escenari escollit pel nostre importador en aquell païs BODEGAS, per presentar als seus clients las principals novetats dels cellers que representa.

Des de Oriol Rossell, vem ser-hi presents mitjançant el nostre enòleg Salvi Moliner, que va presentar els nostres vins i caves als quasi 1000 professionals que van acudir a aquest esdeveniment.

Posteriorment a aquesta fira, que va comptar amb la participació de 16 cellers de tot el món, BODEGAS, va oferir un sopar a tots els assistents, on els cellers van poder resoldre i respondre a les preguntes sobre els seus productes.

Bèlgica, on Oriol Rossell, hi és present des de fa més de 12 anys, és un dels principals mercats d’exportació del celler, on gràcies al temps, l’esforç i l’excel.lent qualitat dels nostres productes, hem pogut assolir un bon posicionament.