9,45 punts pel Cava Reserva de la Propietat 2007 a la Guia de vins de Catalunya (8/11/2011)

El Cava Oriol Rossell Reserva de la Propietat Brut Nature Gran Reserva 2007, ha quedat entre els 90 vins i caves més ben valorats de Catalunya, segons la Guia de vins de Catalunya 2012.

A Oriol Rossell tornem a estar d’enhorabona, i és que el nostre cava Reserva de la Propietat, ha obtingut un nou reconeixement, aquest cop amb una excel.lent puntuació en l’edició 2012 de la Guia de Vins de Catalunya, que amb 9,45 punts, l’ha posicionat entre els 90 millors vins i caves de Catalunya, d’entre els més de 1600 tastats en aquesta darrera edició.

Amb motiu d’aquesta puntuació, el proper dia 28 de novembre a partir de les 12:30h, al Camp Nou, es durà a terme el TOP 2012 VICavaCAT, que oferirà als assistents la possibilitat de tastar aquests 90 vins més ben valorats de l’any 2012, i on serem presents amb el nostre Reserva de la Propietat 2007.

Aquest reconeixement per aquest cava, que és el producte de gama més alta del celler, s’uneix entre d’altres als obtinguts en la publicació “Los mejores 300 vinos de España”, i a la guia “Vivir el vino”, on va ser seleccionat com al millor cava de l’any.

El Cava Reserva de la Propietat 2007, està elaborat amb raïms de les varietats Xarel.lo, Macabeu i Parellada, procedents de la nostra finca de Cal Cassanyes, i té una criança de quasi 50 mesos, que li otorga, una intensa complexitat de fragàncies, on trobem des de fruita blanca, fruites tropicals, així com notes fresques i balsàmiques, amb un rerafons de pastisseria com a conseqüència de la llarga criança.

El cava Reserva de la Propietat s’obté de la doble selecció (a la vinya i a taula de selecció) dels millors raïms de les vinyes de Cal Cassanyes.