El Cava Reserva de la Propietat 2007 d’Oriol Rossell, classificat per a la final dels millors vins d’Espanya (10/11/2011)

El passat 3 de novembre en el marc de la semifinal de la XXI edició del concurs “Nariz de Oro” celebrat a Bilbao, el Cava Reserva de la Propietat 2007 d’Oriol Rossell, va ser un escollit com un dels 20 vins que passaran a la final del prestigiós Concurs que es celebrarà a Madrid els dies 15 i 16 de juny del 2012, i que té un doble objectiu, en primer lloc distingir al millor sommelier, amb el reconeixement “Nariz de Oro 2012”, i per altra banda guardonar el millor vi espanyol, premi al que opta aquest cava d’Oriol Rossell.

Aquest nou reconeixement pel Cava insígnia d’Oriol Rossell, s’uneix als obtinguts aquest mateix any, “Los mejores 300 vinos de España”, la recent puntuació de 94,5 punts a la Guia de Vins de Catalunya o el guardó al millor cava de l’any segons la guia “Vivir el vino”. El Cava Reserva de la Propietat 2007, està elaborat amb raïms de les varietats Xarel•lo, Macabeu i Parellada, procedents de la nostra finca de Cal Cassanyes, i té una criança de quasi 50 mesos, que li atorga, una intensa complexitat de fragàncies, on trobem des de fruita blanca, fruites tropicals, així com notes fresques i balsàmiques, amb un rerefons de pastisseria com a conseqüència de la llarga criança.

El cava Reserva de la Propietat s’obté de la doble selecció (a la vinya i a taula de selecció) dels millors raïms de les vinyes de Cal Cassanyes.