Cava Oriol Rossell participa en un projecte benèfic a favor de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (07/02/2012)

Cava Oriol Rossell és una de les empreses que han col•laborat en el projecte benèfic a favor de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) impulsat des de la Policia Local de Vilanova i la Geltrú.

En un acte amb més de 400 persones, a l’Hotel Wela de Barcelona, representants de l’AECC van recollir els diners recaptats per part de la Policia Local de Vilanova en aquesta campanya. La Policia Local de Vilanova va decidir editar uns calendaris i iniciar la campanya després que dos agents del cos van patir i superar aquesta malaltia. I per fer-ho van comptar amb la col•laboració d’un grup d’empreses.

Amb aquesta iniciativa Cava Oriol Rossell se suma al gruix d’empreses compromeses amb el territori i les seves persones. El reconeixement a Oriol Rossell, va ser recollir per Carme Pacheco de mans de l’alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, la sra. Neus Lloveras.