Les Cerveres 2011 ja està al mercat

Amb motiu de la celebració del Caixa Penedès Vijazz, Oriol Rossell, va presentar la nova collita del seu vi blanc les Cerveres, un monovarietal de Xarel.lo, procedent de la vinya del mateix nom, plantada l’any 1969.

Per elaborar aquest vi, en primer lloc es fa una primera selecció a la vinya, i després, a la taula de selecció. El raïm escollit es sotmet a una maceració pel·licular en fred, i després a una fermentació i criança de 6 mesos en bótes de roure francès.

Ens trobem davant un vi net i brillant de color groc palla i reflexos daurats, que en nas presenta una alta intensitat aromàtica amb fruites tropicals i el rerefons de les notes de criança. En boca és potent, dens, untuós i equilibrat, deixant un postgust llarg i agradable.

D’aquesta nova anyada se n’han elaborat exclusivament 1098 ampolles de 75 cl.