Oriol Rossell a la Mostra de Vins i Caves de Catalunya

Els propers dies 21 al 24 de setembre, ens trobareu a la 32a Mostra de vins i caves de Catalunya, que se celebrarà al passeig Lluís Companys, al costat de l’Arc de Triomf de Barcelona, en el marc de les festes de la Mercè 2012. Enguany participaran a la mostra 65 cellers de totes les DO Catalanes.

Enguany es manté la possibilitat de comprar els productes dels cellers a la botiga “El Celler de la Mostra” i s’incorpora una sala de tast, on s’oferiran cursos d’iniciació al tast. Us esperem amb les noves anyades de Les Cerveres i el Rocaplana, i com no, amb tota la nostra gamma de caves, encapçalada pel Reserva de la Propietat i el Gran Reserva. Una altra de les novetats, és que serem en un espai que agrupa amb 7 cellers més de PIMECAVA, l’Associació de petits i mitjans elaboradors de cava: Caves Canals & Munné, Agustí Torelló Mata, Caves Mas Tinell, Capità Vidal, Nadal, Cellers Carol Vallès i Blancher.

Més informació: http://guia.bcn.cat/merce-2012-32a-mostra-de-vins-i-caves-de-catalunya_99400016652.htmlhttp://guia.bcn.cat/merce-2012-32a-mostra-de-vins-i-caves-de-catalunya_99400016652.html