Cava Oriol Rossell Brut Reserva al Dia Cuina a Manlleu

Oriol Rossell, va participar al Dia Cuina a Manlleu de la mà de Pimecava

Per tercer any consecutiu, el passat dia 27 de setembre, Pimecava, va ser convidada a una de les activitats organitzades amb motiu del dia que la prestigiosa revista Cuina, organitza anualment a Manlleu. Aquesta activitat enmarcada dins la festa del Porc i la Cervesa que s’organitza a aquesta població osonenca, va comptar amb un gran seguiment, esgotant totes les places disponibles ràpidament.

El format de l’activitat, va ser un maridaste entre embotits elaborats per els reconeguts obradors de Manlleu Can Cerilles i Can Molist, que es van anar tastant acompanyats de diferents caves.

Els maridatges que es van fer van ser:

Fuet de Can Molist amb Cava Elias Terns Gran Reserva, Llonganiss de Can Molist, amb Rimarts Reserva Chadonnay, Bull blanc amb Cava Pagès entrena Brut Reserva Rosat, Bull Negre amb Cava Rovellats Gran Reserva, Bull de Fruits Secs amb Cava Segunyola de Mas Candí, Botifarra d’ou amb cava Oriol Rossell Brut Reserva i Botifarra del Perol amb Cava Mata i Coloma Brut Reserva Barrica