Máxima puntuació pel Cava Brut Nature Gran Reserva 2010 d’Oriol Rossell

27 de novembre de 2014
El Cava Brut Nature Gran Reserva 2010 d’Oriol Rossell, obté 9,64 punts a la Guia de Vins i Caves de Catalunya 2015, convertint-se en el Cava Brut Nature amb més puntuació.

El passat dilluns a Barcelona, es van donar a conèixer les puntuacions de la Guia de Vins i Caves de Catalunya 2015, publicació que un any més ha valorat més de 1500 vins elaborats en les diferents DO’s Catalanes. En la categoria de Caves Brut Nature, sense barrica, la màxima puntuació ha estat pel Brut Nature Gran Reserva 2010, elaborat per Oriol Rossell, amb les varietats Macabeu, Xarel.lo i Parellada i una criança de més de 40 mesos de criança en ampolla.

Descarregar imatge https://www.oriolrossell.com/uploads/images/vinsicaves/Gran%20Reserva%20Oriol%20Rossell.jpg