30 aniversari i nova imatge del Cava Oriol Rossell Brut Nature Reserva

Coincidint amb el 30è aniversari de la seva presentació, el conegut Cava Brut Nature Reserva d’Oriol Rossell, presenta la seva nova imatge aquest mes d’abril.

Amb la mateixa essència, varietats i criança, el Cava més conegut del celler Oriol Rossell de Sant Marçal, presenta aquests dies, una imatge totalment renovada i actualitzada amb la resta de la línia de Caves del celler. El nou disseny totalment posat al dia, reflecteix a la perfecció els principals valors de la marca i del cava, com la qualitat, la tradició i la cura fins al darrer detall.

La nova presentació està ja disponible per la nova anyada 2012 del Cava Brut Nature Reserva d’Oriol Rossell, i ja es pot trobar a partir d’aquest mes d’abril a les botigues especialitzades i restauració.

Fitxa
Imatge