La Cimera del Xarel·lo

16/6/15 – El proper dia 29 de juny, es celebrarà a l´ermita de Foix, la primera edició de La Cimera del Xarel·lo, un esdeveniment on podreu tastar més de 120 monovarietals de xarel·lo elaborats per 30 cellers de la zona del Penedès, que permetran descobrir totes les interpretacions que estem fent d’aquesta varietat al Penedès. Si us hi acosteu, podreu tastar-hi diferents anyades de les nostres Cerveres, així com el Virolet 2014, entre aquest ventall de vins.

Els cellers participants a La Cimera del Xarel·lo són:
Albet i Noya, Alemany i Corrió, Avgvstvs Forvm, Can Descregut, Can Pasqual, Can Ràfols dels Caus, Casa Ravella, Castellroig, Celler Credo, Celler Pardas, Clos Lentiscus, Coma Romà, Enric Soler, Esteve i Gibert, Eudald Massana Noya, Finca Viladellops, Heretat Mont-Rubí, La Salada, Loxarel, Mas Bertran Viticultors, Mas Candí, Mas dels Clavers, Nadal, Oriol Rossell, Parató, Parés Baltà, Partida Creus, Sicus, Ton Rimbau, Vins el Cep, Vins de Foresta, Vinya Oculta i Vinyes Singulars.

Ens veiem el dia 29!