Nova anyada Rocaplana 2013

15/7/2015 – El Syrah d’Oriol Rossell, ja es pot trobar des d’aquest mes de juliol a les botigues especialitzades i restauració

Oriol Rossell, ha presentat aquest mes de juliol, la nova anyada del seu Syrah negre Rocaplana, un vi procedent de la finca de cal Cassanyes, propietat del Celler, de la parcel.la que duu el mateix nom.

El Rocaplana, està elaborat íntegrament amb Syrah, i està criat un mínim de 6 mesos en barriques de 300 litres de roure francès.

És un vi negre de color cirera picota amb ribets violacis, de capa alta i amb abundant formació de lacrimal. Té una intensitat potent en nas on s’aprecia la fruita negra (mora, grosella o pruna), sobre un fons mineral i especiat. En boca és agradable amb un pas net i suau, amb presència de tanins sedosos, gens aspres i aromes de fruita madura que persisteixen.