Les Cerveres guanya el premi Taipei International Wine and Spirit 2015

El vi Les Cerveres d’Oriol Rossell ha rebut la màxima distinció del Festival Wine and Spirits que s’ha celebrat a Taiwan aquest cap de setmana. Aquest esdeveniment és un dels més importants del sector vinícola de tot el món. A banda d’aquest premi, el vi Virolet i el cava Reserva de la Propietat Oriol Rossell, també han estat guardonats.

El premi Taipei International Wine and Spirit, és el màxim guardó que concedeix el Festival Wine and Spirits. A aquest esdeveniment s’hi acosten cada any professionals del sectors dels serveis, alimentació, vins i licors de tot el món. Enguany, Les Cerveres d’Oriol Rossell ha estat el vi més ben valorat pel jurat. A aquest premi que ha rebut el celler, se li han de sumar dos més.

El vi Virolet ha estat el segon classificat del Tapei International Wine and Spirit 2015. A més, ha rebut el premi especial Ladies. Per la seva banda, el cava Reserva de la Propietat Oriol Rossell, ha obtingut la medalla d’or del premi especial Ladies.

El Festival Wine and Spirits se celebra a Taipei (Taiwan) des de fa diversos anys amb un nombre creixent de participants internacionals en cada edició. Es calcula que des del 2008, el consum mitjà de vi a Taiwan ha crescut un 33%.