Pluja de medalles per a Oriol Rossell al Prague Wine Trophy

El celler rep 4 medalles en el certamen més important de la República Txeca

Important reconeixement per a Oriol Rossell a la República Txeca. El celler ha estat reconegut amb quatre medalles al concurs Prague Wine Trophy. El certamen, el més rellevant del país amb la participació de vins de tot el món, ha atorgat a Oriol Rossell quatre medalles -tres d’or i una de plata- a caves del celler. L’Oriol Rossell Mític 1908, l’Oriol Rossell Brut Nature i l’Oriol Rossell Brut Cuvée Especial han estat guardonats amb la medalla d’or, i l’Oriol Rossell Brut Rosé, la de plata.

En la seva 12a edició, el Prague Wine Trophy ha avaluat gairebé un miler de vins de regions vitivinícoles de tot el món. El jurat l’han format un grup d’experts -tastadors internacionals, enòlegs, distribuïdors de vi i periodistes especialitzats- altament qualificats per a avaluar els vins arribats de les diferents regions enològiques del món. Els vins jutjats s’han dividit en 32 categories.

En l’edició 2018, més del 50% dels vins presentats al Prague Wine Trophy han estat estrangers, un percentatge que ha crescut a cada nova edició de certamen i que demostra el seu creixement dins del panorama vinícola internacional. Els caves d’Oriol Rossell, juntament amb tots els guardonats, es presentaran a la Gala de tast Ialta Boutique Hotel a Praga el proper 24 de gener.