NOU WINE BAR A ORIOL ROSSELL
Oriol Rossell ha estrenat noves instal·lacions a la seva finca de Cal Cassanyes del Pla. El nou «Wine Bar» obrirà cada dissabte i diumenge, de les 12:00 h. a les 15:00 h., perquè tothom qui ho desitgi pugui anar-hi a fer l’aperitiu i tastar els vins i caves de la finca. Aquest nou espai complementarà tota l’oferta enoturística del celler i és recomanable fer reserva prèvia, atès que l’aforament és limitat

L’espai, molt acollidor i tranquil, és situat a les arcades del baluard, construïdes el 1910 i que envolten els jardins de la masia. La casa pairal de Cal Cassanyes , datada el 1637, està envoltada de les vinyes de la propietat i sempre ha tingut com a propietaris les famílies Cassanyes i Rossell.

més del «Wine Bar», estrenarem la nova sala polivalent, dotada de les comoditats precises i equipada amb noves tecnologies; pensada per donar servei a les empreses i per poder celebrar-hi tot tipus d’actes i esdeveniments socioculturals i enoturístics. Hi sereu benvinguts.