El prestigiós periodista Kunio Bansho visita Oriol Rossell (5/10/2011)

La darrera setmana, el prestigiós periodista de vins japonès, i a la vegada editor de la revista Wands, Kunio Bansho, va visitar Oriol Rossell, per tal de poder conèixer en persona aquest petit celler, i a la vegada participar en els darrers dies de la verema 2011.

Durant la seva visita, Kunio Bansho, va voler visitar tota la finca i especialment les vinyes velles, d’on surten els principals vins i caves del celler, així com la casa pairal de Cal Cassanyes, on la història de la família i la seva tradició agrícola s’ha perpetuat des del segle XVI de generació en generació.

El periodista va aprofitar la seva visita, coincidint amb l’època de la verema, per tastar tots els vins de la collita 2011 directament de les tines, així com tota la gama de vins i caves que es troben actualment al mercat, destacant entre ells el Cava Gran Reserva Brut Nature 2007, el Cava Reserva de la Propietat 2007, i el vi negre Rocaplana.