Saló Reserva i Gran Reserva

7 de novembre de 2014
El dilluns 17 de novembre estarem presents al Saló Reserva i Gran Reserva a l´hotel Barceló Sants.

El Consell Regulador del Cava organitza el proper 17 de novembre el “Saló del Cava Premium” amb l’objectiu de difondre els atributs i les qualitat dels caves reserva i gran reserva i les seves harmonies. En aquest sentit, la gastronomia serà el mitjà amb que es presentarà la gran versatilitat d´aquests Caves Premium.

L’acte tindrà lloc a l’Hotel Barceló Sants de Barcelona i està dirigit especialment a botigues especialitzades, restaurants, sommeliers i mitjans de comunicació especialitzats en el sector del vi i la gastronomia. Començarà amb una taula rodona amb cuiners, sommeliers, periodistes i el Master of Wine, Pedro Ballesteros, que parlaran al voltant de les “Harmonies del Cava” i que començarà a les 12: 00h. Després, més de 60 empreses elaboradores de Caves Premium participants, mostraran els seus millors productes, de llargues criances.