Festa de la Guia de Vins de Catalunya

21 de novembre de 2014
El dilluns 24 de novembre, estarem presents a la Festa de la Guia de Vins de Catalunya, amb els nostres vins i caves que han obtingut més de 95 punts. La Festa es farà de 12 a 21 hores a la Sala Bling Bling de Barcelona (Tuset, 8-10).

La Festa de La Guia de Vins de Catalunya és l’esdeveniment de presentació de l’edició 2015 de La Guia, la setena impresa i segona en format per a dispositius mòbils (APP).
L’acte tindrà lloc el proper 24 de novembre a la Sala Bling Bling de Barcelona i començarà; a les 12 h del migdia l’entrega dels deu premis corresponents a: Premi Trajectòria, Premi Territori, Premi Disseny d’etiqueta, Premi Futur, Millor Vi Blanc, Millor Vi Blanc, Millor vi Espumós, Millor Vi Rosat, Millor Vi Dolç, i finalitzarem amb el guardó al Millor Vi de l’edició 2015. L’espai restarà obert per a tastos i contactes professionals aproximadament fins a les 21 h.
Com cada any, a La Festa hi seran presents els 180 vins que han obtingut les millors puntuacions d’entre els 1.550 vins tastats en aquesta edició. Vins que podreu tastar i conèixer de la mà dels seus elaboradors i responsables.